Watersportvereniging Breskens

VoorpaginaWVBTitel: Watersportvereniging Breskens
Auteur: Wilma Valk
Vormgeving en drukwerk: drukkerij Durenkamp

Hoe en wanneer werden Bressiaanders watersporters en op welk tijdstip en onder welke omstandigheden is Watersportvereniging Breskens opgericht? Wilma Valk kreeg het verzoek van het bestuur van de vereniging om dit uit te zoeken en op te schrijven. Enthousiast ging ze aan het werk, sprak met een dertigtal leden, watersporters, die haar vertelden over het reilen en zeilen van Watersportvereniging Breskens. Ook maakte ze gebruik van het archief, al was dat niet zo omvangrijk als ze aanvankelijk had verwacht.

Het resultaat is een boek waarin veel te lezen is over het begin van Watersportvereniging Breskens en de daarop volgende decennia. Een boek dat vooral verhalen vertelt van de mens achter de watersporter. Persoonlijke verhalen van personen die WVB hebben gemaakt tot wat ze nu is, een actieve, gezonde watersportvereniging.

Zaterdag 4 februari 2017 werd het boek gepresenteerd.

Formaat: 23 x 32 cm
Inhoud: 144 pagina’s
Uitgave: Watersportvereniging Breskens

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.