Bike & Walk

Bike & Walk
Eindredactie: Odile de Pooter
Fotografie diversen

Daar zijn we weer!

Je hebt de tweede editie van Bike & Walk in je handen. En wat zijn we stiekem weer trots op het resultaat. Maar bovenal zijn wij trots op onze streek en dat willen we graat aan jou laten zien. Het is een reisgids waarin je de schoonheid van de zee, polders en dorpjes terugvindt.

Je krijgt zeker al zin om er lekker op uit te gaan? We hebben weer de leukste adresjes voor je gevonden, zodat je altijd een goede reden hebt om op ontdekkingstocht te gaan in onze mooie regio. En dit jaar zetten we voor het eerst voet aan wal op Walcheren! Ontdek welk moois Middelburg en Domburg je allemaal te bieden heeft.

Ontdek nog meer, want jouw ontdekkingstocht gaat online verder.

Op www.bikeandwalk.nl vind je het leukste aanbod aan winkels, eetadresjes, accommodaties en bezienswaardigheden. Benieuwd welke persoonlijke tips onze locals voor jou hebben? Je leest het allemaal online.

Bike & Walk is succesvol omdat we samenwerken met enthousiastelingen. We kunnen niet iedereen met naam noemen maar bedankt allemaal en tot snel!

Lieve groeten
Roel, Iske, Odile, Stefanie en Anita

Formaat 21 x 14,8 cm
Inhoud 160 pagina’s
Uitgave Bike & Walk
Prijs 7,-

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.