Go West… a Football Life!

Auteur: Peter de Vrieze

Voetbalwedstrijden over de grens bezoeken, het gebeurt de laatste jaren steeds meer. In deze tijd, waarin afstanden nauwelijks een rol spelen, is het bezoeken van je favoriete buitenlandse club immers vrij makkelijk te organiseren. Peter de Vrieze (1967) doet het al jaren. Als voetballiefhebber pur sang reist de Aardenburger al vele jaren naar Engeland. In de eerste plaats om er de verrichtingen van zijn favoriete club Chelsea te aanschouwen, maar inmiddels heeft hij ook al vele malen duels van andere clubs die op een lager niveau spelen bezocht.

In Go West… a Football Life! vertelt de schrijver hoe het voetbal in zijn leven kwam. Via AVC Aardenburg en Club Brugge neemt hij u mee naar Engeland, het walhalla van het voetbal. Zijn belevenissen heeft hij vastgelegd in talrijke, kostelijke anekdotes waarbij u het gevoel krijgt dat u zelf mee geweest bent en de wedstrijden en het randgebeuren van nabij hebt meegemaakt. Een verhaal dat alleen maar hoogtepunten kent.

Formaat 148 x 210 mm
Inhoud 160 pagina’s
Uitgave: Peter de Vrieze

Grafische verzorging:
Drukkerij Durenkamp, Aardenburg

© Copyright: Peter de Vrieze, maart 2019

Prijs: € 19,95

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.