Honderd jaar VV Breskens

Honderd jaar VV Breskens betekent dat er heel veel te vertellen is over deze voetbalvereniging. Al voor de oprichting speelde de voetbalsport een belangrijke rol in de Breskense samenleving. De sportieve resultaten van de diverse elftallen werden kritisch gevolgd en de komende wedstrijden waren vrijwel dagelijks onderwerp van gesprek. Vele generaties werden lid, trapten een balletje mee of stonden langs de lijn. Dat heeft geleid tot veel verhalen, anekdotes en beeldmateriaal. De outfit van VV Breskens is in al die jaren zwartwit gebleven, maar de verhalen zijn vaak bijzonder kleurrijk.

In dit boek komen veel (oud-)leden aan het woord. Ze verhalen met passie over hun club, halen schitterende herinneringen op en vertellen over hoogte- en dieptepunten. Meer dan tweehonderd foto’s, diverse statistieken en talrijke anekdotes completeren deze uitgave. Samen geven ze een goed beeld over de historie van een b(l)oeiende vereniging.

Auteurs: Frans Meijaard en Serge de Ruijsscher
Fotografie: Jan Verlinde en Henk Verstraaten
Illustraties: Jan van Loon
Vormgeving en druk: Drukkerij Durenkamp, Aardenburg
Formaat: 230 x 320 mm
Volume: 240 pagina’s
Prijs: 20,- (verkrijgbaar bij Primera Breskens)
Uitgave: VV Breskens, mei 2020
ISBN/EAN: 978-94-91528-27-9
NUR-code:480

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.